Palvelut

Seksuaali­neuvonta

Seksuaalineuvonta on asiakkaan yksilöllistä, luottamuksellista seksuaaliongelmien kohtaamista ja hoitamista, seksuaalisuuteen liittyvää neuvontaa, tiedon jakamista ja ohjausta. Seksuaalineuvonnassa asetat omat tavoitteesi yhdessä seksuaalineuvojan kanssa ja mietitte keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tutustu palveluun

Seksuaali­terapia

Seksuaaliterapiaa toteuttaa seksuaaliterapeuttikoulutuksen saanut ammattilainen. Seksuaaliterapeutin vastaanotolla kartoitetaan asiakkaan nykytilannetta ja seksuaalihistoriaa asiakaslähtöisesti, hänen omaan tahtiinsa ja hänen omien voimavarojensa mukaan. Tapaamiskertojen määrä sovitaan yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Tutustu palveluun

Parisuhde­väkivallan tekijätyö

Parisuhdeväkivalta on väkivaltaa, joka kohdistuu henkilön seurustelukumppaniin, nykyiseen tai entiseen puolisoon. Yksilön, perheiden ja yhteiskunnan näkökulmasta olisi tärkeää, että tekijät saisivat apua, eikä väkivalta jatkuisi nykyisessä tai tulevissa suhteissa.

Tutustu palveluun

Koulutukset ja luennot

Oppilaitoksilla ja muilla yhteisöillä on mahdollisuus pyytää koulutusta sukupuolen ja seksuaalisuuden monimuotoisuudesta sekä väkivallasta seurustelu- ja parisuhteissa.

Tutustu palveluun

Catty's Party -kotikutsut

Catty´s Partyn esittelijänä voin käydä pitämässä polttari-, syntymäpäivä- ja vaikkapa yritysasiakkaille virkistyspäivissä mielenkiintoisia kotikutsuja ja tuote-esittelyjä.

Tutustu palveluun